24 Mayıs 2013 Cuma

BEYAZ DÖNÜŞÜM

Bir önceki yazımda bahsettim beyaz renk tutkumdan.Evdeki bütün koyu renk eşyalar bir bir beyaza dönüşmeye başladı.Önce mutfaktaki masamdan başladım işe, biraz zor oldu ama sonuca değdi bence.Önce, resimde de görüldüğü gibi makineyle zımparaladım bu işlem etrafı biraz batırıyor dışarıda yapmakta fayda var.Son olarak vernik istemeyen bir boya keşfettim, onunla koyu renk kapanana kadar sevgili eşimin de yardımlarıyla boyadık.

Eski hali






Yeni hali



13 yorum:

ruşyena dedi ki...

yeni hali çok güzel olmuş... keyifle kullanın...
bu arada, boyanın markası ne acaba?

gümüşinci dedi ki...

teşekkürler markası polisan matrix

ruşyena dedi ki...

çok teşekkürler...
buna sevindim...çünkü aynı markayı bekliyorum ben de... burada bulamadığım için buradaki polisan bayii trakyadaki diğer bayilerden getirtecek... merakla bekliyorum...
bu arada benimki polisan matrix lux x1 antiaging kokusuz parlak boya...

bilgi için yeniden teşekkürler...
sevgiler...

gümüşinci dedi ki...

Rica ederim.Evet polisan matrix lux x1 boyayı alırken satan kişi vernik gerek yok dedi yeni boyadığım için henüz tecrübe edemedim umarım darbelere karşı dayanıklı çıkar.

hobivakti dedi ki...

OoooOoo büyük işe girişmişsiniz. Sonuç harika görünüyor, ellerinize sağlık. :)

gümüşinci dedi ki...

teşekkürler hobi vakti.Biraz yordu ama sonuca değdi bence.

Unknown dedi ki...

Beyaz bota ile boyadim tekrar palisan matrikx boya ile bir kat boyasam olurmu acaba yani cika yerine yardmci olurmusunuz .

melda dedi ki...

merhaba, harika görünüyor ellerinize sağlık.
size bir sorum olacak. boyamanızın üzerinden epey bir geçmiş. Soyulma,boyada kalkma oldu mu? Vernik istermi?

gümüşinci dedi ki...

Teşekkürler melda hanım , boyada kalkma oldumu diye sormuşsunuz boyada kalkma olmadı çizilmelere ve darbelere karşı boşadığınız objeyi dikkatli kullanmanız lazım .

gümüşinci dedi ki...

Mrb Nuran hanım daha önce kullanmış olduğunuz boya nedir bilemediğim için polisan boşadığınızda boya tutmayabilir o yüzden benim size önerim bir kat zımpara yapın bence .Vernik sormuşsunuz dyo nun su bazlı cihası var bulabilirseniz .Ayrıca polisan boyanın içinde cila var zaten ayrıca cila çekmenize gerek yok.

Sry dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık beyaz mobilyayı ben de çok seviyorum, yatak odamı beyaza boyadım bloğumdan görebilirsiniz, beklerim..(sryoznd@blogspot.com) sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

mutfak dolaplarımı zımpara yapıp polisan x1 ile boyamaya başladım ama kurumaya başlayınca çatladı her yeri kutunun etiketinde bir tarih var 24 07 2014 bu sonkullanma tarihi mi acaba geçti de ondan mı böyle oldu

gümüşinci dedi ki...

Muhtemel son kullanma tarihi. Çünkü benim boyadiklarimda hiç bir çatlama olmadı .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...